Bahçeli'den pişmanlık çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimlerine 29 gün kala, MHP’den ayrılıp İyi Parti’ye katılan veya siyasetten tamamen kopan isimlere çağrı yaptı

Haber: Alper KUTAY

SEÇİM Beyannamesi ve Milletvekili Aday Toplantısı’nda konuşan Bahçeli, “Pişman olmuş tüm arkadaşlarımla, kardeşimle kucaklaşmaya hazırım” dedi. Bahçeli’nin bu sözleri, MHP’den istifa edip İyi Parti’ye katılan veya siyasetten tamamen kopan Alanyalılara çevrildi. Bir dönem MHP İlçe Başkanlığı yapan Cafer Uyar, İyi Parti’den aday adayı olan ancak listeye giremeyen Hilmi Er ve Hacı Mevlüt Zavlak gibi isimlerin bu çağrıya nasıl bir yanıt verecekleri ise merak konusu oldu.

27 May 2018 - 22:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber